پرش به محتوا
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
  • سوالات پرتکرار
  • مشاوره پزشکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
طب گیاهی – اسلامیطب گیاهی – اسلامی

  • فهرست
  • ورود / عضویت
  • 0
    • هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • 0

    سبد خرید

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • فیتوتراپی
  • طب النبی
  • ادب الطبیب
    • ادب الطبیب
      • مقدمه – ادب الطبیب
      • فهرست – ادب الطبیب
      • ادب الطبیب- باب اول
    • ادب الطبیب- باب دوم
      • القول فی الدماغ
      • وقت ورزش
      • گفتاری درباره دید
      • بهتر شنیدن
      • گفتاری در حس بو
      • حس چشایی
      • خوردنی ها
      • مشروبات
      • استفراغ و احتقان
      • خواب و بیداری
      • اعراض نفسانیه
      • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
      • صنایع و اعمال بدن
      • گفتاری در عادات
      • قوای جسم
    • ادامه باب دوم
      • هیبت و رنگ بدن
      • تدابیر و سیاست طبیب
      • ریه و سینه
      • روده و طحال و کلیه و مثانه
      • معده
      • کبد
      • برانگیختن بر مصالح اعضا
      • طبیعت بدن
    • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
      • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
      • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
      • باب 5: در آداب عوادالمریض
      • باب 6- شناخت داروها
      • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
      • باب 8- احترام به طبیب
      • باب 9- قبولی نظر طبیب
      • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
      • باب 11- رفتار بیمار با همراه
      • باب 12-در شرف صنعت طب
      •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
      • باب 18- دوری از حیله گران
      • باب 19- درباره عادات مذمومه
      • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
    • اخلاق طبیب
      • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
      •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
      • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
      • تواضع طبیب
      • فضل الاطبا در پزشکان
      • شرایط فصد بیمار
      • نهی عن تجربه فی المریض
      •  لاکهانه فی الطب:
      • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
  • طب گیاهی (جلد اول)
  • طب گیاهی (جلد دوم)
    • مقدمه
    • پیشگفتار
    • منابع
    • الف-ب-پ
      • آفتاب گردان
      • آلبالو
      • اسپند، سپند، هزار سفید
      • بادام زمینی
      • باقلا
      • به، بهی
      • برنج
      • بهمن سفید و سرخ
      • پنج انگشت، فلفل بری
      • پسته
      • پامچال
    • ت-ج-چ-خ
      • ترب، تربیزک
      • تره، کوار، گندنا
      • جوشیر، گاوشیر
      • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
      • چشم خروس آتشین
      • چغندر
      • خون سیاوشان
      • خیار، خیار دراز
      • خاربز، خارشتر، اشترخار
      • خارمقدس
      • خاکشی (اصفهانی)
      • خربق سیاه، خربق سپید
    • د-ذ-ز-ژ-س
      • دارچین
      • سیزاب، عشقه
      • ذرت، بلال
      • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
      • زردآلو، قیصی
      • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
      • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
      • ژانسیان، کوشاد
      • سرخاب، سرخدانه
      • سرخس نر
      • سوسن، سوسن آزاد
    • ش-ص-ع-ف-ک
      • شلغم بیابانی، برشاد
      • شوکران کبیر
      • صبر (زرد)
      • علف خنازیر
      • فلفل سبز و قرمز
      • کاج، چلغوزه
      • کافور
      • کوشنه
      • کاهو (وحشی و اهلی)
    • گ-م-ن-هـ-و
      • گز بخارایی، گز انگبین
      • گل انگشتانه
      • گل ساعتی
      • گل قاصد
      • گل مغربی
      • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
      • مقل، خش، بوی جهودان
      • مهرگیاه، سابیزک
      • نارگیل
      • نارنج
      • نی هندی، تباشیر هندی
      • هویج، گزر
      • ولاف، جود دوسر
  • جامع الاحادیث
  • پلی فنولها
  • جدول گیاهی
  • ترجمه کتاب PDR
  • مرآت العقول
    • باب 1-15
      • باب1) علل تحریم
      • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
      • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
      • باب4) مایعرف به البیض
      • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
      • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
      • باب7) لایوکل من الشاه
      • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
      • باب9) ما ینتفع به من المیته
      • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
      • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
      • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
      • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
      • باب14) خوردن خاک
      • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
    • باب 16-30
      • باب17) کراهت کثره الاکل
      • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
      • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
      • باب20) خوردن با دست چپ
      • باب21) خوردن در حال راه رفتن
      • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
      • باب23) حرمه طعام
      • باب24) اجابت دعوت مسلمان
      • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
      • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
      • باب27)
      • باب28) الولائم
      • باب29) آداب میهمانی
      • باب30)
    • باب 31-45
      • باب31) غذا و عشاء
      • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
      • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
      • باب34) نوادر
      • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
      • باب36) برتری نان
      • باب37)فضل سویق الحنطه
      • باب38) سویق العدس
      • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
  • قاموسنامه
    • قاموسنامه
      • مقدمه
      • آلو و آلو سبز
      • آهن و آهو
      • آغوز و آفتاب گردان
      • آب
      • انگور
      • انبه و انجیر
      • افرا و اکاجو
      • ادویه جات و اسفناج
      • انار
      • انیسون و بابونه
      • انفحه و انگم کاج
      • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
      • ادویه کاری و کاسنی
      • آلبومین و آناناس
      • آواکادو و آویشون
      • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
      • اترج و اردک
      • بادام
      • بادام زمینی و بادنجان
      • بامیه و برازق
      • بستنی و ماهی بطریخ
      • برگ بو و برنج
      • باقلا
    • ب،پ، ت، ث
      • بادنجان
      • براصه و برف
      • بصمطرما و بنفشه
      • بقلاوی و بلغور
      • بولاغ اوتی و بیسکوییت
      • به و بوقلمون
      • پیاز
      • پروتئین و پسته
      • پتاسیم و پرتقال
      • پنبه و پنیر
      • پوسته گندم و پیه
      • ترب سیاه و تربچه
      • ترید و تمبر هندی
      • توت و توت علیق
      • تمشک و تمشک جنگلی
      • تره تیزک و شاهی
      • تره
      • ترنجبین
      • ترخون و ترنج
      • تابیوکا و تخم مرغ
      • ثعلب و جعفری
    • ج،چ،ح،خ
      • جمیز و سرشیر
      • خردل و خرفه
      • خرچنگ و جعفری فرنگی
      • ختمی و خربزه
      • حلزون و خاک رس
      • چای برگوا و حرارت
      • چغندر و حب عزیز
      • چای
      • جوزبویا و چاودار
      • جو و جوجه مرغ
      • جگر و جندل
      • چغندر و سماق
      • خیار
      • خردل
      • خاگینه و خامه
      • خرگوش و خرما
      • جودوسر
      • خیسانده ها
      • خرنوب و خفچه
      • جنین گندم و جوافه
    • د،ذ،ر،ز
      • روغن
      • روغن و روغن کنجد
      • رزماری و روغن ارده
      • دنده و ذرت
      • دنبه و دارابی
      • ریحان و زالزالک
      • زردآلو و زردچوبه
      • رب میوه و رازیانه
      • زیتون و زیره سبز و سیاه
      • دارچین و درخت ابراهیم
      • زعفران و زنجبیل
      • ژالاب و سالاد
    • س،ش،ص،ض
      • صدفیات و طحال
      • شوربا و شیر
      • شلغم و شنبلیله
      • شاه بلوط و شتر
      • شکر و شکمبه (سیرابی)
      • سبزیجات و سر حیوان
      • سرخ کردنی و سرکه
      • شیره انگور و شیوید
      • شرینگ و شراب
      • سنبوسه و سوسمار و سویا
      • سس و سفیده
      • سیب و سیر
      • سیاه دانه و سیب زمینی
    • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
      • فلفل دلمه و فلفل سبز
      • فسفر و فلزات
      • غذا
      • فیل گوش و قورباغه
      • عدس و عناب
      • قارچ
      • فندق و فوفل
      • غاز و غوره
      • قورمه و قهوه
    • ک،گ،ل،م
      • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
      • لواشک و لیمو
      • گوشت
      • گوساله و گوسفند
      • گشنیز و گل خرما
      • گریپ فروت و گز و گزنه
      • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
      • گوجه سرخ و گندم
      • کوکا و کولاکولا
      • کنگر و کوفته
      • کلم پیچ و کنسرو
      • کلروفیل و کلم برگ
      • کدو قلمی و کدو تنبل
      • کاکتوس و کالش انگور
      • کاسیا و کاکائو
      • گل رنگ و کاجیره
      • کشک و کشمش
      • کرفس و کره
      • کاهو و کباب
      • گاو ماده و گردو
      • گوزن و گوشت شکار
      • گلابی و گلوکز
      • گیلاس و آلو
    • م،ن،و،ه،ی
      • نان و نان خشک
      • نمک و وانیل
      • مایه پنیر و مربا
      • ماهی
      • مارگارین، ماست و ماش
      • میخک و میگو
      • میوه
      • نعناع و نوغا و نی شکر
      • هلو و هلیون
      • هویج و یوسفی
      • نارگیل و نارنج
      • مرکبات و مصطکی
      • ملوخیه و ملون
      • نخود و نخاع
      • مورد و موز
      • هریسه و هل
      • مرغ خانگی و مرزنجوش
      • منابع و مصادر
      • معجم الفاظ غریبه
  • صفحه نخست

نی هندی، تباشیر هندی

خانه / طب گیاهی2 / نی هندی، تباشیر هندی

This is a simple banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

عنوان:
تركيبات:
شكل:
عوارض:
مقدار مصرف:
خواص:

تماس با ما

تلفن: 03834235838

آدرس مطب: بروجن بلوار شهید بنایی روبروی دانشکده پرستاری کوچه فرهنگ 1

RSS جدیدترین اخبار پزشکی و سلامت
  • شهرخبر - به این دلایل دندان‌هایتان زود به زود پوسیده می شود
  • شهرخبر - آیا نوشیدن آب لیمو برای سلامتی مفید است؟
  • شهرخبر - با غذای کپک زده چه کنیم؛ قسمت کپک زده را برداریم و مصرف کنیم یا کلا دور بریزیم؟
  • شهرخبر - خار پاشنه دارید؟ این گونه درمان کنید
  • شهرخبر - هموفیلی ها بلافاصله بعد از ضربات و خونریزی این کارها را انجام دهند
RSS جدیدترین اخبار فن آوری
  • شهرخبر - نوسان در بازار خودرو/ افت ۱۰ میلیونی قیمت دنا پلاس+ جدول
  • شهرخبر - ورود یک گوشی متفاوت از سامسونگ به بازار
  • شهرخبر - ثبت لحظه ورود شهاب‌سنگ غول‌پیکر به زمین+عکس
  • شهرخبر - اطلاعات تازه درباره گوشی‌های سری آیفون ۱۴
  • شهرخبر - لایک‌ها از شبکه ایکس حذف می‌شوند؟
  • سوالات پرتکرار
  • مشاوره پزشکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
Copyright 2025 © طراحی و پشتیبانی ابتکار پرداز 09133830481
  • فیتوتراپی
  • طب النبی
  • ادب الطبیب
    • ادب الطبیب
      • مقدمه – ادب الطبیب
      • فهرست – ادب الطبیب
      • ادب الطبیب- باب اول
    • ادب الطبیب- باب دوم
      • القول فی الدماغ
      • وقت ورزش
      • گفتاری درباره دید
      • بهتر شنیدن
      • گفتاری در حس بو
      • حس چشایی
      • خوردنی ها
      • مشروبات
      • استفراغ و احتقان
      • خواب و بیداری
      • اعراض نفسانیه
      • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
      • صنایع و اعمال بدن
      • گفتاری در عادات
      • قوای جسم
    • ادامه باب دوم
      • هیبت و رنگ بدن
      • تدابیر و سیاست طبیب
      • ریه و سینه
      • روده و طحال و کلیه و مثانه
      • معده
      • کبد
      • برانگیختن بر مصالح اعضا
      • طبیعت بدن
    • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
      • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
      • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
      • باب 5: در آداب عوادالمریض
      • باب 6- شناخت داروها
      • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
      • باب 8- احترام به طبیب
      • باب 9- قبولی نظر طبیب
      • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
      • باب 11- رفتار بیمار با همراه
      • باب 12-در شرف صنعت طب
      •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
      • باب 18- دوری از حیله گران
      • باب 19- درباره عادات مذمومه
      • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
    • اخلاق طبیب
      • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
      •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
      • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
      • تواضع طبیب
      • فضل الاطبا در پزشکان
      • شرایط فصد بیمار
      • نهی عن تجربه فی المریض
      •  لاکهانه فی الطب:
      • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
  • طب گیاهی (جلد اول)
  • طب گیاهی (جلد دوم)
    • مقدمه
    • پیشگفتار
    • منابع
    • الف-ب-پ
      • آفتاب گردان
      • آلبالو
      • اسپند، سپند، هزار سفید
      • بادام زمینی
      • باقلا
      • به، بهی
      • برنج
      • بهمن سفید و سرخ
      • پنج انگشت، فلفل بری
      • پسته
      • پامچال
    • ت-ج-چ-خ
      • ترب، تربیزک
      • تره، کوار، گندنا
      • جوشیر، گاوشیر
      • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
      • چشم خروس آتشین
      • چغندر
      • خون سیاوشان
      • خیار، خیار دراز
      • خاربز، خارشتر، اشترخار
      • خارمقدس
      • خاکشی (اصفهانی)
      • خربق سیاه، خربق سپید
    • د-ذ-ز-ژ-س
      • دارچین
      • سیزاب، عشقه
      • ذرت، بلال
      • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
      • زردآلو، قیصی
      • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
      • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
      • ژانسیان، کوشاد
      • سرخاب، سرخدانه
      • سرخس نر
      • سوسن، سوسن آزاد
    • ش-ص-ع-ف-ک
      • شلغم بیابانی، برشاد
      • شوکران کبیر
      • صبر (زرد)
      • علف خنازیر
      • فلفل سبز و قرمز
      • کاج، چلغوزه
      • کافور
      • کوشنه
      • کاهو (وحشی و اهلی)
    • گ-م-ن-هـ-و
      • گز بخارایی، گز انگبین
      • گل انگشتانه
      • گل ساعتی
      • گل قاصد
      • گل مغربی
      • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
      • مقل، خش، بوی جهودان
      • مهرگیاه، سابیزک
      • نارگیل
      • نارنج
      • نی هندی، تباشیر هندی
      • هویج، گزر
      • ولاف، جود دوسر
  • جامع الاحادیث
  • پلی فنولها
  • جدول گیاهی
  • ترجمه کتاب PDR
  • مرآت العقول
    • باب 1-15
      • باب1) علل تحریم
      • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
      • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
      • باب4) مایعرف به البیض
      • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
      • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
      • باب7) لایوکل من الشاه
      • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
      • باب9) ما ینتفع به من المیته
      • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
      • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
      • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
      • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
      • باب14) خوردن خاک
      • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
    • باب 16-30
      • باب17) کراهت کثره الاکل
      • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
      • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
      • باب20) خوردن با دست چپ
      • باب21) خوردن در حال راه رفتن
      • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
      • باب23) حرمه طعام
      • باب24) اجابت دعوت مسلمان
      • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
      • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
      • باب27)
      • باب28) الولائم
      • باب29) آداب میهمانی
      • باب30)
    • باب 31-45
      • باب31) غذا و عشاء
      • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
      • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
      • باب34) نوادر
      • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
      • باب36) برتری نان
      • باب37)فضل سویق الحنطه
      • باب38) سویق العدس
      • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
  • قاموسنامه
    • قاموسنامه
      • مقدمه
      • آلو و آلو سبز
      • آهن و آهو
      • آغوز و آفتاب گردان
      • آب
      • انگور
      • انبه و انجیر
      • افرا و اکاجو
      • ادویه جات و اسفناج
      • انار
      • انیسون و بابونه
      • انفحه و انگم کاج
      • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
      • ادویه کاری و کاسنی
      • آلبومین و آناناس
      • آواکادو و آویشون
      • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
      • اترج و اردک
      • بادام
      • بادام زمینی و بادنجان
      • بامیه و برازق
      • بستنی و ماهی بطریخ
      • برگ بو و برنج
      • باقلا
    • ب،پ، ت، ث
      • بادنجان
      • براصه و برف
      • بصمطرما و بنفشه
      • بقلاوی و بلغور
      • بولاغ اوتی و بیسکوییت
      • به و بوقلمون
      • پیاز
      • پروتئین و پسته
      • پتاسیم و پرتقال
      • پنبه و پنیر
      • پوسته گندم و پیه
      • ترب سیاه و تربچه
      • ترید و تمبر هندی
      • توت و توت علیق
      • تمشک و تمشک جنگلی
      • تره تیزک و شاهی
      • تره
      • ترنجبین
      • ترخون و ترنج
      • تابیوکا و تخم مرغ
      • ثعلب و جعفری
    • ج،چ،ح،خ
      • جمیز و سرشیر
      • خردل و خرفه
      • خرچنگ و جعفری فرنگی
      • ختمی و خربزه
      • حلزون و خاک رس
      • چای برگوا و حرارت
      • چغندر و حب عزیز
      • چای
      • جوزبویا و چاودار
      • جو و جوجه مرغ
      • جگر و جندل
      • چغندر و سماق
      • خیار
      • خردل
      • خاگینه و خامه
      • خرگوش و خرما
      • جودوسر
      • خیسانده ها
      • خرنوب و خفچه
      • جنین گندم و جوافه
    • د،ذ،ر،ز
      • روغن
      • روغن و روغن کنجد
      • رزماری و روغن ارده
      • دنده و ذرت
      • دنبه و دارابی
      • ریحان و زالزالک
      • زردآلو و زردچوبه
      • رب میوه و رازیانه
      • زیتون و زیره سبز و سیاه
      • دارچین و درخت ابراهیم
      • زعفران و زنجبیل
      • ژالاب و سالاد
    • س،ش،ص،ض
      • صدفیات و طحال
      • شوربا و شیر
      • شلغم و شنبلیله
      • شاه بلوط و شتر
      • شکر و شکمبه (سیرابی)
      • سبزیجات و سر حیوان
      • سرخ کردنی و سرکه
      • شیره انگور و شیوید
      • شرینگ و شراب
      • سنبوسه و سوسمار و سویا
      • سس و سفیده
      • سیب و سیر
      • سیاه دانه و سیب زمینی
    • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
      • فلفل دلمه و فلفل سبز
      • فسفر و فلزات
      • غذا
      • فیل گوش و قورباغه
      • عدس و عناب
      • قارچ
      • فندق و فوفل
      • غاز و غوره
      • قورمه و قهوه
    • ک،گ،ل،م
      • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
      • لواشک و لیمو
      • گوشت
      • گوساله و گوسفند
      • گشنیز و گل خرما
      • گریپ فروت و گز و گزنه
      • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
      • گوجه سرخ و گندم
      • کوکا و کولاکولا
      • کنگر و کوفته
      • کلم پیچ و کنسرو
      • کلروفیل و کلم برگ
      • کدو قلمی و کدو تنبل
      • کاکتوس و کالش انگور
      • کاسیا و کاکائو
      • گل رنگ و کاجیره
      • کشک و کشمش
      • کرفس و کره
      • کاهو و کباب
      • گاو ماده و گردو
      • گوزن و گوشت شکار
      • گلابی و گلوکز
      • گیلاس و آلو
    • م،ن،و،ه،ی
      • نان و نان خشک
      • نمک و وانیل
      • مایه پنیر و مربا
      • ماهی
      • مارگارین، ماست و ماش
      • میخک و میگو
      • میوه
      • نعناع و نوغا و نی شکر
      • هلو و هلیون
      • هویج و یوسفی
      • نارگیل و نارنج
      • مرکبات و مصطکی
      • ملوخیه و ملون
      • نخود و نخاع
      • مورد و موز
      • هریسه و هل
      • مرغ خانگی و مرزنجوش
      • منابع و مصادر
      • معجم الفاظ غریبه
  • صفحه نخست
  • ورود

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟