پرش به محتوا
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
  • سوالات پرتکرار
  • مشاوره پزشکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
طب گیاهی – اسلامیطب گیاهی – اسلامی

  • فهرست
  • ورود / عضویت
  • 0
    • هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • 0

    سبد خرید

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • فیتوتراپی
  • طب النبی
  • ادب الطبیب
    • ادب الطبیب
      • مقدمه – ادب الطبیب
      • فهرست – ادب الطبیب
      • ادب الطبیب- باب اول
    • ادب الطبیب- باب دوم
      • القول فی الدماغ
      • وقت ورزش
      • گفتاری درباره دید
      • بهتر شنیدن
      • گفتاری در حس بو
      • حس چشایی
      • خوردنی ها
      • مشروبات
      • استفراغ و احتقان
      • خواب و بیداری
      • اعراض نفسانیه
      • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
      • صنایع و اعمال بدن
      • گفتاری در عادات
      • قوای جسم
    • ادامه باب دوم
      • هیبت و رنگ بدن
      • تدابیر و سیاست طبیب
      • ریه و سینه
      • روده و طحال و کلیه و مثانه
      • معده
      • کبد
      • برانگیختن بر مصالح اعضا
      • طبیعت بدن
    • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
      • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
      • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
      • باب 5: در آداب عوادالمریض
      • باب 6- شناخت داروها
      • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
      • باب 8- احترام به طبیب
      • باب 9- قبولی نظر طبیب
      • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
      • باب 11- رفتار بیمار با همراه
      • باب 12-در شرف صنعت طب
      •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
      • باب 18- دوری از حیله گران
      • باب 19- درباره عادات مذمومه
      • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
    • اخلاق طبیب
      • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
      •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
      • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
      • تواضع طبیب
      • فضل الاطبا در پزشکان
      • شرایط فصد بیمار
      • نهی عن تجربه فی المریض
      •  لاکهانه فی الطب:
      • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
  • طب گیاهی (جلد اول)
  • طب گیاهی (جلد دوم)
    • مقدمه
    • پیشگفتار
    • منابع
    • الف-ب-پ
      • آفتاب گردان
      • آلبالو
      • اسپند، سپند، هزار سفید
      • بادام زمینی
      • باقلا
      • به، بهی
      • برنج
      • بهمن سفید و سرخ
      • پنج انگشت، فلفل بری
      • پسته
      • پامچال
    • ت-ج-چ-خ
      • ترب، تربیزک
      • تره، کوار، گندنا
      • جوشیر، گاوشیر
      • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
      • چشم خروس آتشین
      • چغندر
      • خون سیاوشان
      • خیار، خیار دراز
      • خاربز، خارشتر، اشترخار
      • خارمقدس
      • خاکشی (اصفهانی)
      • خربق سیاه، خربق سپید
    • د-ذ-ز-ژ-س
      • دارچین
      • سیزاب، عشقه
      • ذرت، بلال
      • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
      • زردآلو، قیصی
      • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
      • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
      • ژانسیان، کوشاد
      • سرخاب، سرخدانه
      • سرخس نر
      • سوسن، سوسن آزاد
    • ش-ص-ع-ف-ک
      • شلغم بیابانی، برشاد
      • شوکران کبیر
      • صبر (زرد)
      • علف خنازیر
      • فلفل سبز و قرمز
      • کاج، چلغوزه
      • کافور
      • کوشنه
      • کاهو (وحشی و اهلی)
    • گ-م-ن-هـ-و
      • گز بخارایی، گز انگبین
      • گل انگشتانه
      • گل ساعتی
      • گل قاصد
      • گل مغربی
      • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
      • مقل، خش، بوی جهودان
      • مهرگیاه، سابیزک
      • نارگیل
      • نارنج
      • نی هندی، تباشیر هندی
      • هویج، گزر
      • ولاف، جود دوسر
  • جامع الاحادیث
  • پلی فنولها
  • جدول گیاهی
  • ترجمه کتاب PDR
  • مرآت العقول
    • باب 1-15
      • باب1) علل تحریم
      • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
      • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
      • باب4) مایعرف به البیض
      • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
      • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
      • باب7) لایوکل من الشاه
      • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
      • باب9) ما ینتفع به من المیته
      • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
      • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
      • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
      • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
      • باب14) خوردن خاک
      • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
    • باب 16-30
      • باب17) کراهت کثره الاکل
      • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
      • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
      • باب20) خوردن با دست چپ
      • باب21) خوردن در حال راه رفتن
      • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
      • باب23) حرمه طعام
      • باب24) اجابت دعوت مسلمان
      • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
      • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
      • باب27)
      • باب28) الولائم
      • باب29) آداب میهمانی
      • باب30)
    • باب 31-45
      • باب31) غذا و عشاء
      • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
      • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
      • باب34) نوادر
      • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
      • باب36) برتری نان
      • باب37)فضل سویق الحنطه
      • باب38) سویق العدس
      • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
  • قاموسنامه
    • قاموسنامه
      • مقدمه
      • آلو و آلو سبز
      • آهن و آهو
      • آغوز و آفتاب گردان
      • آب
      • انگور
      • انبه و انجیر
      • افرا و اکاجو
      • ادویه جات و اسفناج
      • انار
      • انیسون و بابونه
      • انفحه و انگم کاج
      • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
      • ادویه کاری و کاسنی
      • آلبومین و آناناس
      • آواکادو و آویشون
      • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
      • اترج و اردک
      • بادام
      • بادام زمینی و بادنجان
      • بامیه و برازق
      • بستنی و ماهی بطریخ
      • برگ بو و برنج
      • باقلا
    • ب،پ، ت، ث
      • بادنجان
      • براصه و برف
      • بصمطرما و بنفشه
      • بقلاوی و بلغور
      • بولاغ اوتی و بیسکوییت
      • به و بوقلمون
      • پیاز
      • پروتئین و پسته
      • پتاسیم و پرتقال
      • پنبه و پنیر
      • پوسته گندم و پیه
      • ترب سیاه و تربچه
      • ترید و تمبر هندی
      • توت و توت علیق
      • تمشک و تمشک جنگلی
      • تره تیزک و شاهی
      • تره
      • ترنجبین
      • ترخون و ترنج
      • تابیوکا و تخم مرغ
      • ثعلب و جعفری
    • ج،چ،ح،خ
      • جمیز و سرشیر
      • خردل و خرفه
      • خرچنگ و جعفری فرنگی
      • ختمی و خربزه
      • حلزون و خاک رس
      • چای برگوا و حرارت
      • چغندر و حب عزیز
      • چای
      • جوزبویا و چاودار
      • جو و جوجه مرغ
      • جگر و جندل
      • چغندر و سماق
      • خیار
      • خردل
      • خاگینه و خامه
      • خرگوش و خرما
      • جودوسر
      • خیسانده ها
      • خرنوب و خفچه
      • جنین گندم و جوافه
    • د،ذ،ر،ز
      • روغن
      • روغن و روغن کنجد
      • رزماری و روغن ارده
      • دنده و ذرت
      • دنبه و دارابی
      • ریحان و زالزالک
      • زردآلو و زردچوبه
      • رب میوه و رازیانه
      • زیتون و زیره سبز و سیاه
      • دارچین و درخت ابراهیم
      • زعفران و زنجبیل
      • ژالاب و سالاد
    • س،ش،ص،ض
      • صدفیات و طحال
      • شوربا و شیر
      • شلغم و شنبلیله
      • شاه بلوط و شتر
      • شکر و شکمبه (سیرابی)
      • سبزیجات و سر حیوان
      • سرخ کردنی و سرکه
      • شیره انگور و شیوید
      • شرینگ و شراب
      • سنبوسه و سوسمار و سویا
      • سس و سفیده
      • سیب و سیر
      • سیاه دانه و سیب زمینی
    • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
      • فلفل دلمه و فلفل سبز
      • فسفر و فلزات
      • غذا
      • فیل گوش و قورباغه
      • عدس و عناب
      • قارچ
      • فندق و فوفل
      • غاز و غوره
      • قورمه و قهوه
    • ک،گ،ل،م
      • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
      • لواشک و لیمو
      • گوشت
      • گوساله و گوسفند
      • گشنیز و گل خرما
      • گریپ فروت و گز و گزنه
      • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
      • گوجه سرخ و گندم
      • کوکا و کولاکولا
      • کنگر و کوفته
      • کلم پیچ و کنسرو
      • کلروفیل و کلم برگ
      • کدو قلمی و کدو تنبل
      • کاکتوس و کالش انگور
      • کاسیا و کاکائو
      • گل رنگ و کاجیره
      • کشک و کشمش
      • کرفس و کره
      • کاهو و کباب
      • گاو ماده و گردو
      • گوزن و گوشت شکار
      • گلابی و گلوکز
      • گیلاس و آلو
    • م،ن،و،ه،ی
      • نان و نان خشک
      • نمک و وانیل
      • مایه پنیر و مربا
      • ماهی
      • مارگارین، ماست و ماش
      • میخک و میگو
      • میوه
      • نعناع و نوغا و نی شکر
      • هلو و هلیون
      • هویج و یوسفی
      • نارگیل و نارنج
      • مرکبات و مصطکی
      • ملوخیه و ملون
      • نخود و نخاع
      • مورد و موز
      • هریسه و هل
      • مرغ خانگی و مرزنجوش
      • منابع و مصادر
      • معجم الفاظ غریبه
  • صفحه نخست

Welcome to our Fashion shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Click me!

Welcome to our Fashion shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Click me!

Welcome to our Fashion shop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Click me!

Copyright 2025 © طراحی و پشتیبانی ابتکار پرداز 09133830481
  • فیتوتراپی
  • طب النبی
  • ادب الطبیب
    • ادب الطبیب
      • مقدمه – ادب الطبیب
      • فهرست – ادب الطبیب
      • ادب الطبیب- باب اول
    • ادب الطبیب- باب دوم
      • القول فی الدماغ
      • وقت ورزش
      • گفتاری درباره دید
      • بهتر شنیدن
      • گفتاری در حس بو
      • حس چشایی
      • خوردنی ها
      • مشروبات
      • استفراغ و احتقان
      • خواب و بیداری
      • اعراض نفسانیه
      • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
      • صنایع و اعمال بدن
      • گفتاری در عادات
      • قوای جسم
    • ادامه باب دوم
      • هیبت و رنگ بدن
      • تدابیر و سیاست طبیب
      • ریه و سینه
      • روده و طحال و کلیه و مثانه
      • معده
      • کبد
      • برانگیختن بر مصالح اعضا
      • طبیعت بدن
    • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
      • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
      • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
      • باب 5: در آداب عوادالمریض
      • باب 6- شناخت داروها
      • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
      • باب 8- احترام به طبیب
      • باب 9- قبولی نظر طبیب
      • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
      • باب 11- رفتار بیمار با همراه
      • باب 12-در شرف صنعت طب
      •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
      • باب 18- دوری از حیله گران
      • باب 19- درباره عادات مذمومه
      • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
    • اخلاق طبیب
      • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
      •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
      • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
      • تواضع طبیب
      • فضل الاطبا در پزشکان
      • شرایط فصد بیمار
      • نهی عن تجربه فی المریض
      •  لاکهانه فی الطب:
      • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
  • طب گیاهی (جلد اول)
  • طب گیاهی (جلد دوم)
    • مقدمه
    • پیشگفتار
    • منابع
    • الف-ب-پ
      • آفتاب گردان
      • آلبالو
      • اسپند، سپند، هزار سفید
      • بادام زمینی
      • باقلا
      • به، بهی
      • برنج
      • بهمن سفید و سرخ
      • پنج انگشت، فلفل بری
      • پسته
      • پامچال
    • ت-ج-چ-خ
      • ترب، تربیزک
      • تره، کوار، گندنا
      • جوشیر، گاوشیر
      • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
      • چشم خروس آتشین
      • چغندر
      • خون سیاوشان
      • خیار، خیار دراز
      • خاربز، خارشتر، اشترخار
      • خارمقدس
      • خاکشی (اصفهانی)
      • خربق سیاه، خربق سپید
    • د-ذ-ز-ژ-س
      • دارچین
      • سیزاب، عشقه
      • ذرت، بلال
      • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
      • زردآلو، قیصی
      • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
      • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
      • ژانسیان، کوشاد
      • سرخاب، سرخدانه
      • سرخس نر
      • سوسن، سوسن آزاد
    • ش-ص-ع-ف-ک
      • شلغم بیابانی، برشاد
      • شوکران کبیر
      • صبر (زرد)
      • علف خنازیر
      • فلفل سبز و قرمز
      • کاج، چلغوزه
      • کافور
      • کوشنه
      • کاهو (وحشی و اهلی)
    • گ-م-ن-هـ-و
      • گز بخارایی، گز انگبین
      • گل انگشتانه
      • گل ساعتی
      • گل قاصد
      • گل مغربی
      • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
      • مقل، خش، بوی جهودان
      • مهرگیاه، سابیزک
      • نارگیل
      • نارنج
      • نی هندی، تباشیر هندی
      • هویج، گزر
      • ولاف، جود دوسر
  • جامع الاحادیث
  • پلی فنولها
  • جدول گیاهی
  • ترجمه کتاب PDR
  • مرآت العقول
    • باب 1-15
      • باب1) علل تحریم
      • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
      • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
      • باب4) مایعرف به البیض
      • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
      • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
      • باب7) لایوکل من الشاه
      • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
      • باب9) ما ینتفع به من المیته
      • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
      • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
      • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
      • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
      • باب14) خوردن خاک
      • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
    • باب 16-30
      • باب17) کراهت کثره الاکل
      • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
      • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
      • باب20) خوردن با دست چپ
      • باب21) خوردن در حال راه رفتن
      • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
      • باب23) حرمه طعام
      • باب24) اجابت دعوت مسلمان
      • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
      • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
      • باب27)
      • باب28) الولائم
      • باب29) آداب میهمانی
      • باب30)
    • باب 31-45
      • باب31) غذا و عشاء
      • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
      • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
      • باب34) نوادر
      • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
      • باب36) برتری نان
      • باب37)فضل سویق الحنطه
      • باب38) سویق العدس
      • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
  • قاموسنامه
    • قاموسنامه
      • مقدمه
      • آلو و آلو سبز
      • آهن و آهو
      • آغوز و آفتاب گردان
      • آب
      • انگور
      • انبه و انجیر
      • افرا و اکاجو
      • ادویه جات و اسفناج
      • انار
      • انیسون و بابونه
      • انفحه و انگم کاج
      • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
      • ادویه کاری و کاسنی
      • آلبومین و آناناس
      • آواکادو و آویشون
      • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
      • اترج و اردک
      • بادام
      • بادام زمینی و بادنجان
      • بامیه و برازق
      • بستنی و ماهی بطریخ
      • برگ بو و برنج
      • باقلا
    • ب،پ، ت، ث
      • بادنجان
      • براصه و برف
      • بصمطرما و بنفشه
      • بقلاوی و بلغور
      • بولاغ اوتی و بیسکوییت
      • به و بوقلمون
      • پیاز
      • پروتئین و پسته
      • پتاسیم و پرتقال
      • پنبه و پنیر
      • پوسته گندم و پیه
      • ترب سیاه و تربچه
      • ترید و تمبر هندی
      • توت و توت علیق
      • تمشک و تمشک جنگلی
      • تره تیزک و شاهی
      • تره
      • ترنجبین
      • ترخون و ترنج
      • تابیوکا و تخم مرغ
      • ثعلب و جعفری
    • ج،چ،ح،خ
      • جمیز و سرشیر
      • خردل و خرفه
      • خرچنگ و جعفری فرنگی
      • ختمی و خربزه
      • حلزون و خاک رس
      • چای برگوا و حرارت
      • چغندر و حب عزیز
      • چای
      • جوزبویا و چاودار
      • جو و جوجه مرغ
      • جگر و جندل
      • چغندر و سماق
      • خیار
      • خردل
      • خاگینه و خامه
      • خرگوش و خرما
      • جودوسر
      • خیسانده ها
      • خرنوب و خفچه
      • جنین گندم و جوافه
    • د،ذ،ر،ز
      • روغن
      • روغن و روغن کنجد
      • رزماری و روغن ارده
      • دنده و ذرت
      • دنبه و دارابی
      • ریحان و زالزالک
      • زردآلو و زردچوبه
      • رب میوه و رازیانه
      • زیتون و زیره سبز و سیاه
      • دارچین و درخت ابراهیم
      • زعفران و زنجبیل
      • ژالاب و سالاد
    • س،ش،ص،ض
      • صدفیات و طحال
      • شوربا و شیر
      • شلغم و شنبلیله
      • شاه بلوط و شتر
      • شکر و شکمبه (سیرابی)
      • سبزیجات و سر حیوان
      • سرخ کردنی و سرکه
      • شیره انگور و شیوید
      • شرینگ و شراب
      • سنبوسه و سوسمار و سویا
      • سس و سفیده
      • سیب و سیر
      • سیاه دانه و سیب زمینی
    • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
      • فلفل دلمه و فلفل سبز
      • فسفر و فلزات
      • غذا
      • فیل گوش و قورباغه
      • عدس و عناب
      • قارچ
      • فندق و فوفل
      • غاز و غوره
      • قورمه و قهوه
    • ک،گ،ل،م
      • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
      • لواشک و لیمو
      • گوشت
      • گوساله و گوسفند
      • گشنیز و گل خرما
      • گریپ فروت و گز و گزنه
      • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
      • گوجه سرخ و گندم
      • کوکا و کولاکولا
      • کنگر و کوفته
      • کلم پیچ و کنسرو
      • کلروفیل و کلم برگ
      • کدو قلمی و کدو تنبل
      • کاکتوس و کالش انگور
      • کاسیا و کاکائو
      • گل رنگ و کاجیره
      • کشک و کشمش
      • کرفس و کره
      • کاهو و کباب
      • گاو ماده و گردو
      • گوزن و گوشت شکار
      • گلابی و گلوکز
      • گیلاس و آلو
    • م،ن،و،ه،ی
      • نان و نان خشک
      • نمک و وانیل
      • مایه پنیر و مربا
      • ماهی
      • مارگارین، ماست و ماش
      • میخک و میگو
      • میوه
      • نعناع و نوغا و نی شکر
      • هلو و هلیون
      • هویج و یوسفی
      • نارگیل و نارنج
      • مرکبات و مصطکی
      • ملوخیه و ملون
      • نخود و نخاع
      • مورد و موز
      • هریسه و هل
      • مرغ خانگی و مرزنجوش
      • منابع و مصادر
      • معجم الفاظ غریبه
  • صفحه نخست
  • ورود

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟