پرش به محتوا
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
  • سوالات پرتکرار
  • مشاوره پزشکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ... و اذا مرضت فهو یشفین ...
طب گیاهی – اسلامیطب گیاهی – اسلامی

  • فهرست
  • ورود / عضویت
  • 0
    • هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • 0

    سبد خرید

    هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

  • فیتوتراپی
  • طب النبی
  • ادب الطبیب
    • ادب الطبیب
      • مقدمه – ادب الطبیب
      • فهرست – ادب الطبیب
      • ادب الطبیب- باب اول
    • ادب الطبیب- باب دوم
      • القول فی الدماغ
      • وقت ورزش
      • گفتاری درباره دید
      • بهتر شنیدن
      • گفتاری در حس بو
      • حس چشایی
      • خوردنی ها
      • مشروبات
      • استفراغ و احتقان
      • خواب و بیداری
      • اعراض نفسانیه
      • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
      • صنایع و اعمال بدن
      • گفتاری در عادات
      • قوای جسم
    • ادامه باب دوم
      • هیبت و رنگ بدن
      • تدابیر و سیاست طبیب
      • ریه و سینه
      • روده و طحال و کلیه و مثانه
      • معده
      • کبد
      • برانگیختن بر مصالح اعضا
      • طبیعت بدن
    • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
      • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
      • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
      • باب 5: در آداب عوادالمریض
      • باب 6- شناخت داروها
      • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
      • باب 8- احترام به طبیب
      • باب 9- قبولی نظر طبیب
      • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
      • باب 11- رفتار بیمار با همراه
      • باب 12-در شرف صنعت طب
      •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
      • باب 18- دوری از حیله گران
      • باب 19- درباره عادات مذمومه
      • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
    • اخلاق طبیب
      • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
      •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
      • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
      • تواضع طبیب
      • فضل الاطبا در پزشکان
      • شرایط فصد بیمار
      • نهی عن تجربه فی المریض
      •  لاکهانه فی الطب:
      • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
  • طب گیاهی (جلد اول)
  • طب گیاهی (جلد دوم)
    • مقدمه
    • پیشگفتار
    • منابع
    • الف-ب-پ
      • آفتاب گردان
      • آلبالو
      • اسپند، سپند، هزار سفید
      • بادام زمینی
      • باقلا
      • به، بهی
      • برنج
      • بهمن سفید و سرخ
      • پنج انگشت، فلفل بری
      • پسته
      • پامچال
    • ت-ج-چ-خ
      • ترب، تربیزک
      • تره، کوار، گندنا
      • جوشیر، گاوشیر
      • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
      • چشم خروس آتشین
      • چغندر
      • خون سیاوشان
      • خیار، خیار دراز
      • خاربز، خارشتر، اشترخار
      • خارمقدس
      • خاکشی (اصفهانی)
      • خربق سیاه، خربق سپید
    • د-ذ-ز-ژ-س
      • دارچین
      • سیزاب، عشقه
      • ذرت، بلال
      • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
      • زردآلو، قیصی
      • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
      • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
      • ژانسیان، کوشاد
      • سرخاب، سرخدانه
      • سرخس نر
      • سوسن، سوسن آزاد
    • ش-ص-ع-ف-ک
      • شلغم بیابانی، برشاد
      • شوکران کبیر
      • صبر (زرد)
      • علف خنازیر
      • فلفل سبز و قرمز
      • کاج، چلغوزه
      • کافور
      • کوشنه
      • کاهو (وحشی و اهلی)
    • گ-م-ن-هـ-و
      • گز بخارایی، گز انگبین
      • گل انگشتانه
      • گل ساعتی
      • گل قاصد
      • گل مغربی
      • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
      • مقل، خش، بوی جهودان
      • مهرگیاه، سابیزک
      • نارگیل
      • نارنج
      • نی هندی، تباشیر هندی
      • هویج، گزر
      • ولاف، جود دوسر
  • جامع الاحادیث
  • پلی فنولها
  • جدول گیاهی
  • ترجمه کتاب PDR
  • مرآت العقول
    • باب 1-15
      • باب1) علل تحریم
      • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
      • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
      • باب4) مایعرف به البیض
      • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
      • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
      • باب7) لایوکل من الشاه
      • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
      • باب9) ما ینتفع به من المیته
      • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
      • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
      • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
      • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
      • باب14) خوردن خاک
      • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
    • باب 16-30
      • باب17) کراهت کثره الاکل
      • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
      • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
      • باب20) خوردن با دست چپ
      • باب21) خوردن در حال راه رفتن
      • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
      • باب23) حرمه طعام
      • باب24) اجابت دعوت مسلمان
      • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
      • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
      • باب27)
      • باب28) الولائم
      • باب29) آداب میهمانی
      • باب30)
    • باب 31-45
      • باب31) غذا و عشاء
      • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
      • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
      • باب34) نوادر
      • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
      • باب36) برتری نان
      • باب37)فضل سویق الحنطه
      • باب38) سویق العدس
      • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
  • قاموسنامه
    • قاموسنامه
      • مقدمه
      • آلو و آلو سبز
      • آهن و آهو
      • آغوز و آفتاب گردان
      • آب
      • انگور
      • انبه و انجیر
      • افرا و اکاجو
      • ادویه جات و اسفناج
      • انار
      • انیسون و بابونه
      • انفحه و انگم کاج
      • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
      • ادویه کاری و کاسنی
      • آلبومین و آناناس
      • آواکادو و آویشون
      • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
      • اترج و اردک
      • بادام
      • بادام زمینی و بادنجان
      • بامیه و برازق
      • بستنی و ماهی بطریخ
      • برگ بو و برنج
      • باقلا
    • ب،پ، ت، ث
      • بادنجان
      • براصه و برف
      • بصمطرما و بنفشه
      • بقلاوی و بلغور
      • بولاغ اوتی و بیسکوییت
      • به و بوقلمون
      • پیاز
      • پروتئین و پسته
      • پتاسیم و پرتقال
      • پنبه و پنیر
      • پوسته گندم و پیه
      • ترب سیاه و تربچه
      • ترید و تمبر هندی
      • توت و توت علیق
      • تمشک و تمشک جنگلی
      • تره تیزک و شاهی
      • تره
      • ترنجبین
      • ترخون و ترنج
      • تابیوکا و تخم مرغ
      • ثعلب و جعفری
    • ج،چ،ح،خ
      • جمیز و سرشیر
      • خردل و خرفه
      • خرچنگ و جعفری فرنگی
      • ختمی و خربزه
      • حلزون و خاک رس
      • چای برگوا و حرارت
      • چغندر و حب عزیز
      • چای
      • جوزبویا و چاودار
      • جو و جوجه مرغ
      • جگر و جندل
      • چغندر و سماق
      • خیار
      • خردل
      • خاگینه و خامه
      • خرگوش و خرما
      • جودوسر
      • خیسانده ها
      • خرنوب و خفچه
      • جنین گندم و جوافه
    • د،ذ،ر،ز
      • روغن
      • روغن و روغن کنجد
      • رزماری و روغن ارده
      • دنده و ذرت
      • دنبه و دارابی
      • ریحان و زالزالک
      • زردآلو و زردچوبه
      • رب میوه و رازیانه
      • زیتون و زیره سبز و سیاه
      • دارچین و درخت ابراهیم
      • زعفران و زنجبیل
      • ژالاب و سالاد
    • س،ش،ص،ض
      • صدفیات و طحال
      • شوربا و شیر
      • شلغم و شنبلیله
      • شاه بلوط و شتر
      • شکر و شکمبه (سیرابی)
      • سبزیجات و سر حیوان
      • سرخ کردنی و سرکه
      • شیره انگور و شیوید
      • شرینگ و شراب
      • سنبوسه و سوسمار و سویا
      • سس و سفیده
      • سیب و سیر
      • سیاه دانه و سیب زمینی
    • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
      • فلفل دلمه و فلفل سبز
      • فسفر و فلزات
      • غذا
      • فیل گوش و قورباغه
      • عدس و عناب
      • قارچ
      • فندق و فوفل
      • غاز و غوره
      • قورمه و قهوه
    • ک،گ،ل،م
      • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
      • لواشک و لیمو
      • گوشت
      • گوساله و گوسفند
      • گشنیز و گل خرما
      • گریپ فروت و گز و گزنه
      • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
      • گوجه سرخ و گندم
      • کوکا و کولاکولا
      • کنگر و کوفته
      • کلم پیچ و کنسرو
      • کلروفیل و کلم برگ
      • کدو قلمی و کدو تنبل
      • کاکتوس و کالش انگور
      • کاسیا و کاکائو
      • گل رنگ و کاجیره
      • کشک و کشمش
      • کرفس و کره
      • کاهو و کباب
      • گاو ماده و گردو
      • گوزن و گوشت شکار
      • گلابی و گلوکز
      • گیلاس و آلو
    • م،ن،و،ه،ی
      • نان و نان خشک
      • نمک و وانیل
      • مایه پنیر و مربا
      • ماهی
      • مارگارین، ماست و ماش
      • میخک و میگو
      • میوه
      • نعناع و نوغا و نی شکر
      • هلو و هلیون
      • هویج و یوسفی
      • نارگیل و نارنج
      • مرکبات و مصطکی
      • ملوخیه و ملون
      • نخود و نخاع
      • مورد و موز
      • هریسه و هل
      • مرغ خانگی و مرزنجوش
      • منابع و مصادر
      • معجم الفاظ غریبه
  • صفحه نخست
درباره

دکتر محمد حسین ورپشتی

Recent Comments
    دسته‌ها
    • هیچ دسته‌ای پیدا نشد
    بایگانی‌ها
    تماس با ما

    تلفن: 03834235838

    آدرس مطب: بروجن بلوار شهید بنایی روبروی دانشکده پرستاری کوچه فرهنگ 1

    RSS جدیدترین اخبار پزشکی و سلامت
    • شهرخبر - وداع با درد مفاصل با کمک گیاهان دارویی ایرانی
    • شهرخبر - نقش طب سنتی در بهبود عملکرد کبد و سم‌زدایی طبیعی بدن
    • شهرخبر - ترازوی دروغگو یا حقیقت‌گو؟ بهترین و بدترین زمان برای وزن کردن خود را بدانید!
    • شهرخبر - تله‌های لاغری/ این روش‌ها وزن شما را کم نمی‌کنند، بلکه اضافه هم می‌کنند!
    • شهرخبر - کدام خدمات سرپایی تحت پوشش بیمه سلامت است؟
    RSS جدیدترین اخبار فن آوری
    • شهرخبر - نوسان در بازار خودرو/ افت ۱۰ میلیونی قیمت دنا پلاس+ جدول
    • شهرخبر - ورود یک گوشی متفاوت از سامسونگ به بازار
    • شهرخبر - ثبت لحظه ورود شهاب‌سنگ غول‌پیکر به زمین+عکس
    • شهرخبر - اطلاعات تازه درباره گوشی‌های سری آیفون ۱۴
    • شهرخبر - لایک‌ها از شبکه ایکس حذف می‌شوند؟
    • سوالات پرتکرار
    • مشاوره پزشکی
    • تماس با ما
    • درباره ما
    Copyright 2025 © طراحی و پشتیبانی ابتکار پرداز 09133830481
    • فیتوتراپی
    • طب النبی
    • ادب الطبیب
      • ادب الطبیب
        • مقدمه – ادب الطبیب
        • فهرست – ادب الطبیب
        • ادب الطبیب- باب اول
      • ادب الطبیب- باب دوم
        • القول فی الدماغ
        • وقت ورزش
        • گفتاری درباره دید
        • بهتر شنیدن
        • گفتاری در حس بو
        • حس چشایی
        • خوردنی ها
        • مشروبات
        • استفراغ و احتقان
        • خواب و بیداری
        • اعراض نفسانیه
        • اثر تغییرات سرزمینها در بدن
        • صنایع و اعمال بدن
        • گفتاری در عادات
        • قوای جسم
      • ادامه باب دوم
        • هیبت و رنگ بدن
        • تدابیر و سیاست طبیب
        • ریه و سینه
        • روده و طحال و کلیه و مثانه
        • معده
        • کبد
        • برانگیختن بر مصالح اعضا
        • طبیعت بدن
      • ادب الطبیب- باب 3 تا آخر
        • باب 3-آنچه برای طبیب توقع است
        • باب 4-توصیه های طبیب به خادم مریض
        • باب 5: در آداب عوادالمریض
        • باب 6- شناخت داروها
        • باب 7: آنچه باید از بیمار پرسید
        • باب 8- احترام به طبیب
        • باب 9- قبولی نظر طبیب
        • باب 10- مقدم بودن بیمار بر اهل خانه
        • باب 11- رفتار بیمار با همراه
        • باب 12-در شرف صنعت طب
        •  باب 14) در نوار بعضی اطبا
        • باب 18- دوری از حیله گران
        • باب 19- درباره عادات مذمومه
        • باب 20- کسب آمادگی برای بیماری
      • اخلاق طبیب
        • اخلاق الطبیب- انواع علل بیماری ها:
        •  دوری از کسانی که ادعای طب دارند
        • ملازمه الطبیب للمریض بعد الدواء
        • تواضع طبیب
        • فضل الاطبا در پزشکان
        • شرایط فصد بیمار
        • نهی عن تجربه فی المریض
        •  لاکهانه فی الطب:
        • ادب الطبیب-مصادره و مراجع
    • طب گیاهی (جلد اول)
    • طب گیاهی (جلد دوم)
      • مقدمه
      • پیشگفتار
      • منابع
      • الف-ب-پ
        • آفتاب گردان
        • آلبالو
        • اسپند، سپند، هزار سفید
        • بادام زمینی
        • باقلا
        • به، بهی
        • برنج
        • بهمن سفید و سرخ
        • پنج انگشت، فلفل بری
        • پسته
        • پامچال
      • ت-ج-چ-خ
        • ترب، تربیزک
        • تره، کوار، گندنا
        • جوشیر، گاوشیر
        • جوز بویا، سبزبار، دارکیسه، کوزبویا
        • چشم خروس آتشین
        • چغندر
        • خون سیاوشان
        • خیار، خیار دراز
        • خاربز، خارشتر، اشترخار
        • خارمقدس
        • خاکشی (اصفهانی)
        • خربق سیاه، خربق سپید
      • د-ذ-ز-ژ-س
        • دارچین
        • سیزاب، عشقه
        • ذرت، بلال
        • زالزالک، سرخ ولیک، کویچ خفچه
        • زردآلو، قیصی
        • زلف عروس، گل یوسف، گل حلوا، بستان افروز
        • زنبق، سوسن آزاد، بیخ بنفشه
        • ژانسیان، کوشاد
        • سرخاب، سرخدانه
        • سرخس نر
        • سوسن، سوسن آزاد
      • ش-ص-ع-ف-ک
        • شلغم بیابانی، برشاد
        • شوکران کبیر
        • صبر (زرد)
        • علف خنازیر
        • فلفل سبز و قرمز
        • کاج، چلغوزه
        • کافور
        • کوشنه
        • کاهو (وحشی و اهلی)
      • گ-م-ن-هـ-و
        • گز بخارایی، گز انگبین
        • گل انگشتانه
        • گل ساعتی
        • گل قاصد
        • گل مغربی
        • مخلصه نوروزی، بلبل شامی، کازریسک
        • مقل، خش، بوی جهودان
        • مهرگیاه، سابیزک
        • نارگیل
        • نارنج
        • نی هندی، تباشیر هندی
        • هویج، گزر
        • ولاف، جود دوسر
    • جامع الاحادیث
    • پلی فنولها
    • جدول گیاهی
    • ترجمه کتاب PDR
    • مرآت العقول
      • باب 1-15
        • باب1) علل تحریم
        • باب2) جوامع فی الدواب التی لا یوکل لحمها
        • باب3) مایعرف به ما یوکل من الطیر
        • باب4) مایعرف به البیض
        • باب5) حمل و الحدی من لبن خنزیره
        • باب6) لحوم الحلالات و تخم آنها
        • باب7) لایوکل من الشاه
        • باب8) آنچه از دنبه گوسفند جدا می کنند
        • باب9) ما ینتفع به من المیته
        • باب10) لایحل لهم بهیهه التی تنکح
        • باب11) موش مرده اگر در غذا افتد
        • باب12) اختلاف حلال بغیره فی الشی ء
        • باب13) طعام اهل ذمه و مواکلتهم و آنیتهم
        • باب14) خوردن خاک
        • باب15) خوردن در ظروف طلا و نقره
      • باب 16-30
        • باب17) کراهت کثره الاکل
        • باب18) کسی که به سوی میهمانی برود که دعوت نشده
        • باب19) خوردن در حال تکیه دادن
        • باب20) خوردن با دست چپ
        • باب21) خوردن در حال راه رفتن
        • باب22) اجتماع الایدی علی طعام
        • باب23) حرمه طعام
        • باب24) اجابت دعوت مسلمان
        • باب25) انس الرجل فی منزل اخیه
        • باب26) اکل الرجل فی منزل اخیه بخیر اذنه
        • باب27)
        • باب28) الولائم
        • باب29) آداب میهمانی
        • باب30)
      • باب 31-45
        • باب31) غذا و عشاء
        • باب32) وضو قبل از غذا و بعد از آن
        • باب33) تسمیه و تحمید موقع غذا
        • باب34) نوادر
        • باب35) خوردن چیزهایی که از سفره می ریزد
        • باب36) برتری نان
        • باب37)فضل سویق الحنطه
        • باب38) سویق العدس
        • باب39) فضل العم ( برتری گوشت)
    • قاموسنامه
      • قاموسنامه
        • مقدمه
        • آلو و آلو سبز
        • آهن و آهو
        • آغوز و آفتاب گردان
        • آب
        • انگور
        • انبه و انجیر
        • افرا و اکاجو
        • ادویه جات و اسفناج
        • انار
        • انیسون و بابونه
        • انفحه و انگم کاج
        • قاموسنامه -الکسکس (قیمه) و کاج
        • ادویه کاری و کاسنی
        • آلبومین و آناناس
        • آواکادو و آویشون
        • آرتیشو و آرد سپید سبوس دار
        • اترج و اردک
        • بادام
        • بادام زمینی و بادنجان
        • بامیه و برازق
        • بستنی و ماهی بطریخ
        • برگ بو و برنج
        • باقلا
      • ب،پ، ت، ث
        • بادنجان
        • براصه و برف
        • بصمطرما و بنفشه
        • بقلاوی و بلغور
        • بولاغ اوتی و بیسکوییت
        • به و بوقلمون
        • پیاز
        • پروتئین و پسته
        • پتاسیم و پرتقال
        • پنبه و پنیر
        • پوسته گندم و پیه
        • ترب سیاه و تربچه
        • ترید و تمبر هندی
        • توت و توت علیق
        • تمشک و تمشک جنگلی
        • تره تیزک و شاهی
        • تره
        • ترنجبین
        • ترخون و ترنج
        • تابیوکا و تخم مرغ
        • ثعلب و جعفری
      • ج،چ،ح،خ
        • جمیز و سرشیر
        • خردل و خرفه
        • خرچنگ و جعفری فرنگی
        • ختمی و خربزه
        • حلزون و خاک رس
        • چای برگوا و حرارت
        • چغندر و حب عزیز
        • چای
        • جوزبویا و چاودار
        • جو و جوجه مرغ
        • جگر و جندل
        • چغندر و سماق
        • خیار
        • خردل
        • خاگینه و خامه
        • خرگوش و خرما
        • جودوسر
        • خیسانده ها
        • خرنوب و خفچه
        • جنین گندم و جوافه
      • د،ذ،ر،ز
        • روغن
        • روغن و روغن کنجد
        • رزماری و روغن ارده
        • دنده و ذرت
        • دنبه و دارابی
        • ریحان و زالزالک
        • زردآلو و زردچوبه
        • رب میوه و رازیانه
        • زیتون و زیره سبز و سیاه
        • دارچین و درخت ابراهیم
        • زعفران و زنجبیل
        • ژالاب و سالاد
      • س،ش،ص،ض
        • صدفیات و طحال
        • شوربا و شیر
        • شلغم و شنبلیله
        • شاه بلوط و شتر
        • شکر و شکمبه (سیرابی)
        • سبزیجات و سر حیوان
        • سرخ کردنی و سرکه
        • شیره انگور و شیوید
        • شرینگ و شراب
        • سنبوسه و سوسمار و سویا
        • سس و سفیده
        • سیب و سیر
        • سیاه دانه و سیب زمینی
      • ط،ظ،ع،غ،ف،ق
        • فلفل دلمه و فلفل سبز
        • فسفر و فلزات
        • غذا
        • فیل گوش و قورباغه
        • عدس و عناب
        • قارچ
        • فندق و فوفل
        • غاز و غوره
        • قورمه و قهوه
      • ک،گ،ل،م
        • لوبیا سبز، لوبیا گرگی و لوبیا
        • لواشک و لیمو
        • گوشت
        • گوساله و گوسفند
        • گشنیز و گل خرما
        • گریپ فروت و گز و گزنه
        • قاموسنامه -کیک خامه و کیک شیرینی
        • گوجه سرخ و گندم
        • کوکا و کولاکولا
        • کنگر و کوفته
        • کلم پیچ و کنسرو
        • کلروفیل و کلم برگ
        • کدو قلمی و کدو تنبل
        • کاکتوس و کالش انگور
        • کاسیا و کاکائو
        • گل رنگ و کاجیره
        • کشک و کشمش
        • کرفس و کره
        • کاهو و کباب
        • گاو ماده و گردو
        • گوزن و گوشت شکار
        • گلابی و گلوکز
        • گیلاس و آلو
      • م،ن،و،ه،ی
        • نان و نان خشک
        • نمک و وانیل
        • مایه پنیر و مربا
        • ماهی
        • مارگارین، ماست و ماش
        • میخک و میگو
        • میوه
        • نعناع و نوغا و نی شکر
        • هلو و هلیون
        • هویج و یوسفی
        • نارگیل و نارنج
        • مرکبات و مصطکی
        • ملوخیه و ملون
        • نخود و نخاع
        • مورد و موز
        • هریسه و هل
        • مرغ خانگی و مرزنجوش
        • منابع و مصادر
        • معجم الفاظ غریبه
    • صفحه نخست
    • ورود

    ورود

    گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟